Uutiset
Pidoissa on meininkiä

Pidoissa on meininkiä

Väkeä, musiikkia, leppoisaa tunnelmaa ja hirmuisen vahvoja miehiä ja naisia. Tätä tarjoili Pidot Pitäjässä Haapajärvellä jälleen lauantaina. Jokasyksyinen kauppatapahtuma sai tälläkin kertaa väriä Wahvin Voimamieskisasta, joka houkutteli runsaasti yleisöä Puistokadun varrelle.

Tässä pientä makupalaa tapahtumasta. Paperilehdessä lisää kuvia ja haastatteluja.

Kansaa

Väki odottaa Wahvin Woimamies-kisan alkua.

Tikkarinnuolijat

Halla-ahon siskoksilla on mahtavat tikkarit.

Lettuja

Lättykahvilassa on tunnelmaa.

Jossu ja Nessu

Neea ei meinaa malttaa lopettaa pomppulinnassa hyppelyä.

Pumppulinna

Täällä on menoa ja meinkiä!

voimamiehet

Wahvat miehet esittäytyvät.

Anna Salomaa 2

Anna Salomaa ja kaksirivinen.

 

Makkaransyoja

Makkara maistuu Venlalle.

Istutus

Teekaupungin 15-vuotisjuhlan kunniaksi istutettiin jasmiinipensaita.

 

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...