Uutiset

Pilkkeen tyttöjoukkue poistettiin pesäpalloleiriltä

Reisjärven Pilkkeen C-tyttöjen pesäpallojoukkue poistettiin Seinäjoella kuluvalla viikolla pidetyltä valtakunnalliselta leiriltä, koska osa joukkueen pelaajista oli nauttinut alkoholia.
Perjanaina päättyvän leirin johtaja Tommi Yli-Kortesniemi on ollut parikymmentä vuotta mukana pesäpallon leirijärjestelyissä ja hänen mukaansa yksittäisiä pelaajia ja tuomareita on poistettu alkoholin takia, mutta koskaan aikaisemmin ei ole poistettu koko joukkuetta.
– Joukkueen vastuuhenkilöt ymmärsivät päätöksemme täysin, totesi Yli-Kortesniemi. Pelaajat ottivat päätöksen vastaan rakentavasti, vaikka kova paikka se varmasti oli.
Pelaajat olivat nauttineet alkoholia keskiviikkoiltana Seinäjoki-Areenassa järjestetyn leiridiskon ulkopuolella. Yli-Kortesniemi vahvistaa, että kyseessä oli vähäinen määrä alkoholia, mutta säännöt ovat alkoholin suhteen ehdottomat.
Tyttöjen kertoman mukaan alkoholi oli hankittu ulkopuolisen henkilön avustuksella.
Joukkueella oli leirillä pelinjohtaja ja kaksi aikuista valvojaa.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...