Uutiset

Pilkkeen tyttöjoukkue poistettiin pesäpalloleiriltä

Reisjärven Pilkkeen C-tyttöjen pesäpallojoukkue poistettiin Seinäjoella kuluvalla viikolla pidetyltä valtakunnalliselta leiriltä, koska osa joukkueen pelaajista oli nauttinut alkoholia.
Perjanaina päättyvän leirin johtaja Tommi Yli-Kortesniemi on ollut parikymmentä vuotta mukana pesäpallon leirijärjestelyissä ja hänen mukaansa yksittäisiä pelaajia ja tuomareita on poistettu alkoholin takia, mutta koskaan aikaisemmin ei ole poistettu koko joukkuetta.
– Joukkueen vastuuhenkilöt ymmärsivät päätöksemme täysin, totesi Yli-Kortesniemi. Pelaajat ottivat päätöksen vastaan rakentavasti, vaikka kova paikka se varmasti oli.
Pelaajat olivat nauttineet alkoholia keskiviikkoiltana Seinäjoki-Areenassa järjestetyn leiridiskon ulkopuolella. Yli-Kortesniemi vahvistaa, että kyseessä oli vähäinen määrä alkoholia, mutta säännöt ovat alkoholin suhteen ehdottomat.
Tyttöjen kertoman mukaan alkoholi oli hankittu ulkopuolisen henkilön avustuksella.
Joukkueella oli leirillä pelinjohtaja ja kaksi aikuista valvojaa.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis


Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Haapajärvelle on pitkään toivottu koirapuistoa, ja nyt koiraihmisten toive on toteutunut. Kesän aikana Ouluntien varrelle Venlankadun kulmaukseen on noussut iso verkkoaidalla aidattu alue. Koirapuisto on jaettu aidoilla kahteen alueeseen. Vasemmanpuoleisessa voivat telmiä pienet koirat ja...