Uutiset
Sorsastuskausi alkoi fiilistellen

Sorsastuskausi alkoi fiilistellen

On sorsastuskauden aloituspäivä 20.8., kello 11, autot jätetty tienpenkkaan. Maastopukuinen kaveri haulikkopussi selässään opastaa maantien vartta metsäpolulle ja pusikon läpi Saarisen rantaan suojaiselle niemekkeelle, jolla jo istuskelee kolme panosvöihin sonnustautunutta miestä.
Tuoksuu tupakka, miehet kaatavat kahvia termospullosta. Joku haukkaa kinkkuvoileipää.
– Onhan tässä vielä aikaa kello kahteentoista, mutta kuuluu asiaan tulla hyvissä ajoin fiilistelemään. Sorsastus on sairaus, ei harrastus, kuuluu selitys.

Toimittaja kertoo seuraavassa lehdessä, miltä sorsastuskauden aloitus näyttää ummikon silmin.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...