Uutiset
Sorsastuskausi alkoi fiilistellen

Sorsastuskausi alkoi fiilistellen

On sorsastuskauden aloituspäivä 20.8., kello 11, autot jätetty tienpenkkaan. Maastopukuinen kaveri haulikkopussi selässään opastaa maantien vartta metsäpolulle ja pusikon läpi Saarisen rantaan suojaiselle niemekkeelle, jolla jo istuskelee kolme panosvöihin sonnustautunutta miestä.
Tuoksuu tupakka, miehet kaatavat kahvia termospullosta. Joku haukkaa kinkkuvoileipää.
– Onhan tässä vielä aikaa kello kahteentoista, mutta kuuluu asiaan tulla hyvissä ajoin fiilistelemään. Sorsastus on sairaus, ei harrastus, kuuluu selitys.

Toimittaja kertoo seuraavassa lehdessä, miltä sorsastuskauden aloitus näyttää ummikon silmin.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...