Uutiset

Sote-vaihtoehdot pohdintaan

Helmen, Kallion ja Selänteen yhteistoiminta-alueiden sekä  Oulaisten kaupungin edustajat keskustelivat sosiaali- ja terveyspalvelujen tulevaisuuden tuotantovaihtoehdoista myönteisessä hengessä Haapajärvellä perjantaina iltapäivällä.
Yhteisesti todettiin, että yhteistoiminta-alueiden johtajien valtuutus jatkaa asian valmistelua tullaan käsittelemään kunnissa syksyn aikana.
Valtuutus sisältää myös selvitystyön tarkemman sisällön ja aikataulut. Halutessaan myös Kalajoen ja Raahen yhteistoiminta-alueet voivat olla mukana selvitystyössä.

1 Kommentti

  1. Mekastaja 10.8.2014

    Toivottavasti alueemme päättäjissä löytyy yhteishenkeä ja kaukonäköisyyttä tässä asiassa ja turvattaisiin Sotepalvelut alueellamme.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...