Uutiset

Tyttöjoukkueen leiritapahtumat puitiin läpi

Reisjärven Pilkkeen pesäpallojaosto kommentoi viime viikolla tapahtunutta ja mediassa uutisoitua C-tyttöjen joukkueen leiriltä poistamista lehdistötiedotteella.
Joukkue poistettiin Seinäjoen pesäpalloleiriltä alkoholin käytön vuoksi. Asian johdosta pidettiin kokous, johon osallistuivat C-tytöt, pelaajien vanhemmat, pelijohto ja huoltajat, pesäpallojaosto sekä seuran puheenjohtaja. Leirin tapahtumat käytiin kokouksessa tarkasti läpi ja todettiin, että tytöt ovat rikkoneet sekä leirin että oman joukkueen sääntöjä.
Joukkueen hallusta oli löytynyt kuusi pulloa siideriä. Kukaan tytöistä ei ollut leirillä päihtyneenä.
– Pesäpallojaosto toivoo ja uskoo, että tästä tapahtumasta kaikki ottavat opiksi, jotta tulevaisuudessa seuraa edustettaessa leireillä, ottelutapahtumissa ja joukkueen toiminnassa käyttäydytään kuten urheilijan kuuluu käyttäytyä, pesäpallojaosto toteaa tiedotteessaan.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari

Haapajärveltä lähtöisin olevat Samuli Ahola (30) ja Viola Kantola (27) aloittavat K-Supermarket Haapajärven kauppiaina marraskuun alussa. Samuli on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja lisäksi hän on valmistunut K-ryhmän kauppiasvalmennuksesta keväällä 2018. Molemmilla on kokemusta...

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...