Uutiset

Humalaiset nuoret autolla ojaan

Kaksi parikymppistä nuorta miestä ajoi sunnuntain vastaisena yönä Lahdennevantiellä humalassa ojaan. Toisen miehen omistama auto oli suistunut hiekkatiellä kurvista ojan ja romuttui kauttaaltaan. Poliisin tullessa paikalla nuorukaiset olivat vaitonaisia tapahtuneesta.
Poliisi selvittää kumpi miehistä oli ajanut autoa. Alustava puhalluskoe osoitti toisen miehen verenalkoholiksi 1.95 promillea ja toisen puhalluskoe osoitti 1.55 promillea
Molempia epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Molemmat miehet vietiin OYS:aan jatkotutkimuksiin.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...