Uutiset

Murrot osa isompaa sarjaa

Poliisi on tutkinnan myötä saanut selville, että Haapajärvellä noin viikko sitten yli kymmeneen liikehuoneistoon tehty murtosarja on osa isompaa varkaussarjaa.
Murtautuja ovat lähiaikoina tehneet mahdollisesti vastaavia varkauksia muuallakin. Samankaltaisuuksia löytyy edeltäviltä öiltä muun muassa Kainuussa ja Siikalatvalla tehdyissä murtovarkauksissa. Vastaavia tapauksia on ilmennyt myös  itä-Suomessa.
Poliisi ei tässä vaiheessa tiedota enempää, vaan tutkinnan etenemisestä ja mahdollisista epäillyistä informoidaan tarvittaessa myöhemmin.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...