Uutiset
Muumien matkassa kuusikymmentä retkeläistä

Muumien matkassa kuusikymmentä retkeläistä

Täysin ja ihanasti pääsivät Maaselän Ladun ideanikkarit yllättämään perheretkeläiset viime sunnuntaina. Peuran polulle Koukkusen retkelle oli oppaiksi saatu keskeisimmät Muumi-hahmot Haisulia lukuunottamatta.
Johdon otti itseoikeutetusti Nuuskamuikkunen. Pienillä jaloilla kivinen polku olisi ollut työläs tallustella, mutta onneksi Kinnusen Helena tarjosi auttavan ja turvallisen kätensä, jolta käsin opas sitten saattoi tehtävänsä suorittaa.
Iloisesti yllättyneitä olivat myös retken järjestäjät. Perillä Koukkusella nimittäin laskettiin olevan noin kuusikymmentä retkeläistä. Hyvin olivat naiset kuitenkin varustautuneet, koska tikkupullataikinastakin riitti kaikille paistettavaa ja maistettavaa.
Lue retkiraportti torstain Maaselästä.

Retken tunnelmiin pääset mukaan myös katsomalla videokoosteen täältä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis


Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Haapajärvelle on pitkään toivottu koirapuistoa, ja nyt koiraihmisten toive on toteutunut. Kesän aikana Ouluntien varrelle Venlankadun kulmaukseen on noussut iso verkkoaidalla aidattu alue. Koirapuisto on jaettu aidoilla kahteen alueeseen. Vasemmanpuoleisessa voivat telmiä pienet koirat ja...