Uutiset

Reisjärvellä sopuvaalit

Reisjärvellä seurakuntalaiset eivät pääse äänestämään syksyn seurakuntavaaleissa, sillä tulossa on sopuvaalit. Määräaikaan mennessä jätettiin kaksi perustamisasiakirjaa, joissa toisessa listassa oli kolme ehdokasta ja kolme varaehdokasta ja toisessa kaksitoista ehdokasta ja kolme varaehdokasta.
Tässä ehdokkaat ja samalla kirkkovaltuuston jäsenet.
Kristillisten perusarvojen puolesta: Pöyhtäri Susanna, Niskakoski Ahti ja Aho Harri, varalla Salonpää Helena, Kivioja Hillevi ja Hilliaho Anna-Maija
Kotikirkko: Alakoski Reijo, Puurula-Tilli Milla, Kumpumäki Susanna, Niemi Eeva, Haikola Veikko, Hautala Teuvo, Nyman Teuvo, Hovi Heikki, Mattola Raija, Mäntypuro Kauko, Paananen Tuija ja Koskela Erkki M, varalla Jämsä Petra, Ojala Kalevi ja Vainio Heli.

Haapajärvellä listoja on jätetty viisi, joten vaalit ovat tulossa. Haapajärven ehdokkaat julkaistaan keskiviikkoaamuna.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...