Urheilu
Reisjärvi ja Nivala koulupesismestareiksi

Reisjärvi ja Nivala koulupesismestareiksi

Keski-Pohjanmaan Pesis järjesti keskiviikkona Haapajärvellä alakoulujen välisen pesisturnauksen.
Tyttöjen sarjaan lähtivät mukaan Haapajärvi, Reisjärvi ja Veteli.
Reisjärven joukkue otti ylivoimaisesti mestaruuden voittamalla suurinumeroisesti sekä Haapajärven että Vetelin. Veteli voitti Haapajärven ja sai hopeaa ja kotijoukkueen oli tyytyminen pronssimitaleihin.
Poikien sarjassa pelattiin kahdessa lohkossa. Koivuahaan lohkon voiton vei Kannus ja raviradan lohkon Nivala. Loppuottelu oli erittäin tiukka, ja mestaruus ratkesi Nivalalle vasta päätösvuorossa. Pronssiottelussa Veteli otti niukan yhden juoksun voiton Kärsämäen joukkueesta. Sijoista 5-6 pelatussa ottelussa Reisjärvi löi Haapajärven.
Ottelut pelattiin raviradan kahdella hiekkakentällä ja Koivuhaan hiekkatekonurmella.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...