Uutiset
Makkarat myrskyssä

Makkarat myrskyssä

Tuuli tuiversi hyytävästi lämpölaitoksen pihalla, mutta se ei väkeä häirinnyt, kun hernekeitto ja makkaranpaisto kutsuivat. Kaupungin konserniyhtiöissä vietettiin perjantaina juhlapäivää ja samoilla avointen ovien päivää.
Neljällä yhtiöllä tuli yhteensä 150 vuotta täyteen. Haapajärven Vesi Oy täytti 65, Lämpö Oy 35 sekä  Kehityskeskus ja Vuokratalot 25 vuotta.
Myrskyisten makkaroitten lisäksi kakulla ja lämpimällä kahvilla pääsi herkuttelemaan yhteistoimistossa virastotalolla. Ja väkeä riitti.

Katso kuvagalleria

https://www.maaselkalehti.fi/2014/10/kaupunkiyhtioiden-avoimet-ovet/

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari

Haapajärveltä lähtöisin olevat Samuli Ahola (30) ja Viola Kantola (27) aloittavat K-Supermarket Haapajärven kauppiaina marraskuun alussa. Samuli on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja lisäksi hän on valmistunut K-ryhmän kauppiasvalmennuksesta keväällä 2018. Molemmilla on kokemusta...

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...