Uutiset

Mies loukkaantui kolarissa Oksavalla

Haapajärvinen mies loukkaantui perjantaina iltapäivällä kahden auton törmäyksessä Oksavalla.  Henkilöauto luisui kylki edellä Haapajärven suunnasta Nivalan päin ajaneen henkilöauton keulaan. Nivalan suunnasta tulleen henkilöauton kuljettaja jouduttiin irroittamaan autostaan ja hänet kuljetettiin OYS:aan. Mies oli tajuissaan ja puhekunnossa. Toisen auton kuljettaja kävi tarkastuttamansa vointinsa terveyskeskuksessa.

Eteen luisunut henkilöauto oli poistettu liikennekäytöstä ja määräaikaiskatsastus oli jäänyt tekemättä. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat pahoin.

Alkoholilla ei ollut osuutta turmaan. Tielle oli satanut alijäähtynyttä vettä joka jäätyi tien pintaan.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...