Urheilu

Pilke palkitsi yleisurheilijoita

Reisjärven Pilkkeen yleisurheilun päätöstilaisuudessa Kisatien koululla todettiin menneen kilpailukauden menneen suunnitelmien mukaan. Kauden aikana jaosto järjesti yhdet piirinkunnalliset kilpailut. Jaosto panosti kauden aikana harjoitus- ja kilpailutoimintaan varsinkin ikäkausiurheilijoihin. Ikäkausikilpailut, joita pidettiin viisi kertaa keräsivät suuren joukon osallistujia.
Pilkkeen yleisurheilijat osallistuivat alueen piirihuipentumiin ja useisiin alueen kilpailuihin. Yhteisharjoituksia pidettiin kaksi kertaa viikossa Hemmo Suontakasen ja Erkki Nymanin vetäminä.
Tulevaan vuoteen jaosto lähtee menneen kesän tapaan ja jaostolla on tarkoitus tehostaa urheilijoiden osallistumiseen alueen kilpailuihin, sekä leirityksiin. Tulevan kesänä on tarkoitus järjestää kahdet yleisurheilun aluekilpailut, sekä viidet ikäkausikilpailut edelliskesän tapaan.

Pilkkeen palkitut yleisurheilijat:
Kaikki ikäkausikilpailuihin osallistuneet urheilijat, sekä miehistä Juho Halonen ja Ari Lepistö, M17 Niko Suontakanen, P15 Tuure Pesola, Valtteri Suomala, Arttu Heikkilä, Samuli Humalalampi, T15 Janika Jauhoniemi, T14 Veera Purola, T13 Niina Suontakanen, P12 Viljami Purola, P12 Konsta Heikkilä, P12 Joona Viljamäki, M55 Pertti Änäkkälä SM keihään ykkönen, Teijo Haapaniemi 800 m kakkonen.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...