Uutiset
Valkolakkien ja Suomen juhlaa

Valkolakkien ja Suomen juhlaa

Itsenäisyyspäivän juhlinta alkoi jo aattona monissa kouluissa ja myös muun muassa Karjalahden palvelukeskuksessa. Haapajärven lukion ylioppilas- ja itsenäisyysjuhlassa valkolakin painoi päähänsä Mirella Laukkasen, Jami Mielityisen, Tuomas Torkkolan ja Jere Vähäsarjan lisäksi Reisjärven lukiossa opiskellut Johanna Niskakoski. Juhlassa nousi esille muun muassa tunnustuksen antamisen merkitys, jota Esko Hirviniemi esimerkein painotti juhlapuheessa.

Juhlapäivän aamuksi lukio oli kutsunut koululle virkeitä eläkeläisiä kertomaan mieleisistään aiheista. Vieraat jakautuivat luokkiin ja viettivät opiskelijoiden kanssa tunnin leppoisissa tunnelmissa. Näin lukio omalla tavallaan osallistui YLE:n lupa välittää -kampanjaan.
– Tämän lisäksi vanhustyön kurssi on jo vakiintunut vuosittainen toimintamuotomme ja lukiolaisia osallistuu vanhusten tapahtumiin, rehtori Merja Eilola kertoo.
Maaselkä oli mukana koululla yhden virkeän eläkeläisen mukana. Ensi torstain lehdessä kerrommekin, miten tapahtui 1960-luvun alussa hakeminen poliisikouluun ja millaista oli sitten poliisin työ. Myös juhlista on lisää tekstiä ja kuvia ensi torstain Maaselässä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...