Uutiset
Yöllä joulua juhlimassa

Yöllä joulua juhlimassa

Kun ala- ja yläkoululaiset menvät vielä tänään lauantaina kouluun, Haapajärven lukiolaiset nukkuivat pitkään ja nauttivat lomasta. Lukio järjesti jo toista kertaa joulujuhlan yöllä, tänä vuonna kirkossa. Kiitos Haapajärven sivistystoimen ja seurakunnan, yömessu saatiin järjestettyä – ja kun se kesti hieman yli puolen yön, ei lauantai-aamuna tarvinnut jättää lämmintä sänkyään ennen kuin oli siihen valmis!

Yömessu oli kaunis tilaisuus, lukiolaisista koostunut kuoro lauloi kauniistii. Mariaa ja Joosefiakin päästiin pohtimaan syvemmin kirkkoherra Kari Tiirolan saarnassa. Lisäksi messuväki sai laulaa kauneimpia joululauluja, ja messu loppui siihen kun kuorolaiset aloittivat laulamaan perinteistä Maa on niin kaunis -virttä ja nappasivat mukaansa kynttilät. Kuorolaiset jäivät laulamaan kirkon portaille siihen asti, että viimeinenkin messuvieras oli kävellyt ulos kirkosta.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...