Urheilu

Kiekkotyttöjä aluekartoituksessa

Tiivi Areenalla luisteli tiistai-iltana jääkiekon Pohjoisen alueen seitsemän seuran E-C -ikäisiä tyttöjä. Tytöillä oli taitojäät ja aluekartoitustilaisuus, jota pitivät Jääkiekkoliiton tyttöjen taitovalmentaja Saara Niemi ja Pohjoisen alueen tyttöjääkiekkovalmentaja Tomi Reinikainen.
Ensimmäisen tunnin aikana tytöt suorittivat erilaisia luisteluharjoituksia ja toisen tunnin aikana muodostettiin kaksi joukkuetta ja ne pelasivat keskenään ottelun.
Samanlaiset kartoitukset ovat Haapajärven lisäksi Oulussa ja Vuokatissa. Niiden jälkeen jatkoon päässeille tulee ilmoitus.
Kiiloista mukana olleet tytöt esiintyivät illan aikana lupaavasti, ja toivottavasti he pääsevät etenemään tästä tilaisuudesta seuraavaan vaiheeseen.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...