Uutiset
Perheenäiti ja iskelmätähti – kenties

Perheenäiti ja iskelmätähti – kenties

Lauantai on taas jännittävä päivä Janita Ruhalalle. Kun ilta hämärtyy, hän tälläytyy esiintymisasuunsa ja suuntaa kohti Kulkuria.  On Iskelmätähti-kisan toisen osakilpailun aika. Ensimmäisestä hänellä on jo voitto taskussaan.
Iskelmätähti-karaokekisassa haetaan osakilpailuista niin sanottuja kiinnityksiä. Kolmella kiinnityksellä saa levytyssopimuksen, jolla pääsee tekemään julkaisukelpoisen cd-sinkun.
– Sen voi sitten lähettää vaikka radioasemalle soitettavaksi.
Mahdollinen levytyssopimus ei kuitenkaan ole Janitan ensimmäinen. Hän pääsi syksyllä Eurotähti-kisan finaaliin ja laulamaan muiden finalistien kanssa levylle. Levyn pitäisi valmistua aivan näinä päivinä.
Haapajärvellä Iskelmätähti-osakilpailuja järjestetään tämän kevään aikana vielä kolme kertaa. Semifinaali  pidetään Haapajärvellä 15.5. Finaali lauletaan heti seuraavana päivänä eli 16.5.

Lue lisää Janitan kuulumisia seuraavasta lehdestä.

Linkistä voit kuunnella Janitan tulkinnan laulusta Mun sydämeni tänne jää.

 

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...