Uutiset
Tositeeveeläiset näyttämölle

Tositeeveeläiset näyttämölle

Kopolan teatteri valmistelee uutta näytelmäänsä. Kari Krapun ohjaaman ”Täällä Näveri – kuuleeko Eurooppa?” ensi-ilta on Haapajärven kirjasto- ja kulttuuritalon teatterisalissa torstaina 9. huhtikuuta.
Näytelmä on tarina ihmisistä, jotka osallistuvat Big Brotherin kaltaisen tosi-TV-ohjelman tekoon. Matkalla sattuu monenlaista juonenkäännettä. Riitoja, salasuhde, yllätyskihlat, erikoisia sattumia ja tunteikkaita hetkiä. Näytelmässä päästään myös kurkkaamaan TV-bisneksen maailmaan ja kulisseihin, josta ei puutu dramatiikkaa.

Rooleissa ovat Marko Ahola, Mimosa Ahola, Veli Isoniemi, Marja Kokkoniemi, Leila Kopola, Asko Kestilä, Ulla Murisoja, Hilkka Nikula, Jussi Paananen, Johanna Paavola, Juha Pieksämki, Anne-Mari Teppo, Ninni Teppo, Inka Tikanmäki, Raimo Aho sekä Veijo Korpi.

Esimakua näytelmän menosta saatte videoklipeistämme alla olevasta linkistä.

https://www.maaselkalehti.fi/videot/

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...