Uutiset

Eilola jatkaa rehtorina Reisjärvellä

Reisjärven kunta osti päättyvän lukuvuoden aikana lukion rehtorin palvelut Haapajärveltä. Rehtorina toimii Haapajärven lukion rehtori Merja Eilola. Nyt kunnat ovat uusineet sopimuksen myös lukuvuodeksi 2015-2016.
Aiempaan sopimukseen kuuluivat vain pedagogiset eli opettamiseen liittyvät tehtävät, mutta nyt sopimus on laajennettu myös muihin rehtorin tehtäviin.
Kunnat ovat neuvotelleet samalla myös lukioiden laajemmasta yhteistyöstä. Valtio on patistelemassa pieniä lukioita yhteen, joten Haapajärvi ja Reisjärvi tarttuvat haasteeseen. Tiedusteluja tehdään myös alueen muihin lukioihin.
Yhteisen lukion työnimenä on Suomenselän lukio.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...