Uutiset
Minna Kontro on Suomen paras

Minna Kontro on Suomen paras

Alkuviikosta Minna Kontro jo hymyilee ja nauraa iloisesti, kun Helsingin matka ja siihen sisältynyt  jymy-yllätys ovat takana. Toisin oli perjantaina, kun hän hieman jalat tutisten nousi lavalle hakemaan palkintoaan.

Lisää luettavaa

Anne ja Antti vaihtavat vapaalle

Anne ja Antti vaihtavat vapaalle


Anne ja Antti vaihtavat vapaalle

Ennen eläkkeelle jäämistä pidetään yleensä lomat pois alta. Kauppias Antti Joensuu laskee, että hänen täytyisi lomailla reilut neljä vuotta ennen kuin aloittaa eläkepäivät. - Jos lomaa on pitänyt pari viikkoa vuodessa, on aika paljon rästissä, Antti virnistää. Olipa sitten lomaa tai...

Markkinoilta ei osaa olla poiskaan

Markkinoilta ei osaa olla poiskaan


Markkinoilta ei osaa olla poiskaan

Ylivieskalaiset Eija ja Jorma Hihnala ovat pariskunta, jonka melko varmasti tapaa markkinoilla, olivatpa ne missä päin Suomea tahansa. Heillä on myös pitkä kauppiasura taustalla. - Pidimme Ylivieskassa 40 vuotta Muoti-Aitta -nimistä liikettä. Kesäisin me kiersimme maata markkinoilla...

Unesco-koulujen yhteistyö opettaa yhdessä tekemistä

Unesco-koulujen yhteistyö opettaa yhdessä tekemistä


Unesco-koulujen yhteistyö opettaa yhdessä tekemistä

- Tässä on sellaista yhdessä tekemistä, innostus ja yhteisen hyvän luomista, Rilla Saukkonen Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun lukiosta avaa haluaan olla mukana Unesco-koulujen yhteistyössä. Rilla ja hänen koulukaverinsa Johanna Oikarinen ovat tulleet käymään Haapajärvellä Pohjois-Suomen...