Uutiset
Ylivoimainen voittaja

Ylivoimainen voittaja

Haapajärven yläasteen oppilasryhmän tekemä venäjän kielen Proforientator-video palkittiin täysin tuomaripistein ylivoimaisena voittajana Venäjän kielen tähti 2015-kilpailussa.
Yhdeksän tytön ryhmä valloitti tuomarit monipuolisilla taidoillaan ja venäjän kielen hyvällä ääntämyksellä. Tuomarit hehkuttivat työn olevan niin tasokas, että sen voi esittää missä tahansa venäjän kielen esittelyssä.
Videota olivat tekemässä Olga Kamula, Helka Romppanen, Aino Nikula, Kreeta Kärkkäinen, Jessica Juusola, Hille Pavloff, Roosa Honkala ja Anna-Riitta Eilola.
Repliikkien laadinnassa tyttöjä avusti venäjän kielen opettaja Helena Rovio.

Lisää venäjän opiskelusta ja tyttöjen voittoisasta videosta seuraavassa lehdessä.

Tässä linkki videoon voittajavideoon.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...