Uutiset
Kaupunki kesäkuntoon

Kaupunki kesäkuntoon

Kaupungin keskustassa ja kylillä on tällä viikolla näkynyt ahkeria siivouspartioita, kun lumen alta paljastuneet roskat ja lehdet on siivottu pois. Maanantaina lähtivät kaupungin siivouspartiot liikkeelle.
Puistotyönjohtaja Marko Jokinen kertoo, että lehdet saatiin pitkälle haravoitua jo viime syksynä, mutta nyt tärkeintä on saada talteen hiekoitussepeli.
– Ruohonleikkureiden terät eivät tule kestämään, jos sepeliä jää nurmikolle.
Ensimmäisellä viikolla Jokisen partiossa on neljä opiskelijaa sekä kausityöntekijöitä, jotka työskentelevät puoli vuotta.
– Nyt kausityöntekijöitä on kahdeksan, joten koko puistotyön vahvuus on 12.

Lisää kaupungin ja kylien siistimisestä seuraavassa lehdessä.

 

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...