Uutiset
Kokonaisuus ja tekniikka ratkaisivat kukkakisassa

Kokonaisuus ja tekniikka ratkaisivat kukkakisassa

Messulavalla nähtiin ensimmäisen messupäivän päätteeksi kukkasidonnan kutsukilpailu. Kilpailu oli leikkimielinen, mutta ei veriroiskeiltakaan säästytty. Kukaan viidestä kilpailijasta ei ollut kukka-alan ammattilainen, mutta kauniita kimppuja he saivat aikaan.
Ruut Jääskeläinen oli yksi kilpailun tuomareista, ja hän toi floristin näkökulmaa kisaan. Kilpailijoiden tehtävänä oli tehdä sopiva kimppu Sonja Lumpeelle, ja ehkä kilpailijat saivat vinkkejä Jääskeläisen kertoessa miten hän lähtee kokoamaan kimppuaan.
– Jos asiakkaalla ei ole toiveita, katson esimerkiksi vaatteista vinkkejä väriin, Jääskeläinen vinkkasi.
Noin viidentoista minuutin jälkeen naiset alkoivat olla valmiita kimppujensa kanssa, ja jännitys tiivistyi. Tuomaristoon kuuluvat Juha Uusivirta, Ruut Jääskeläinen ja Taina Ruhala kokoontuivat valitsemaan voittajakimppua. Ensiksi annettiin kunniamaininta, jonka ansaitsi Kaija Tiirola. Tuomaristo perusteli valinnan sanoin ”Eniten itsensä näköinen kimppu”.
Lopulta kimpuista voittajaksi valikoitui Mirjami Koskelan kimppu, josta myös Sonja Lumme piti erittäin paljon. Palkinnoksi Koskela sai valita kukkakimpuista mieluisimman, mikä oli tietenkin oma kimppu.

Sunnuntaina messulavalla nähdään toinen kutsukilpailu, jossa aiheena on moottorisahaus. Kilpailu alkaa klo 14.35

Kuva: Mirjami Koskela (oiik.) taituroi voittajakimpun.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...