Urheilu
Hilun Huiske vappuravien voittoon

Hilun Huiske vappuravien voittoon

Haapajärven perinteisissä vappuraveissa saatiin  totopeleissä paljon yllätyksiä ja pelaajat oikein pelanneet saivat hyviä totovoittoja. Sää ei ollut paras mahdollinen, sillä sadekuurot kiusasivat hiukan raveja, mutta rata pysyi kuitenkin hyvässä kunnossa ajankohtaan nähden.
Ravien  kylmäveristen päälähdössä Toto nelosen päätöskohteessa heti avauskierroksella lähdön suosikki ravikuningatar Mokomani sortui laukalle ja jäi paljon kärkihevosista.
Turoke ja Hilun Huiske juoksivat kärjessä kierroksen aikaan 28.5. Päätöskierroksella kaksikko eteni kärjessä ihan loppuun asti ja Hilun Huiske pystyi maalisuoralla venymään voittoon. Mokomani eteni päätöskierroksella hyvin aina voittotaisteluun, mutta ei pystynyt tavoittamaan kärkikaksikkoa.
Tauno Juolan valmentama Hilun Huiske pääsi juoksussa hyvin hakeutumaan heti kärkikaksikkoon ja Keijo Hakala pääsi tuulettamaan niukkaa voittoa. Hilun Huyiskeen voitto nosti Toto nelosen arvoon 1473,30. Troikkalähtö toi pelaajille myös muhkean potin, kun Afternoon Boy Sami Vehviläisen ohjastamana otti yllätysvoiton.

Lisää raveista seuraavassa lehdessä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...