Urheilu

Kuula yllätti HP-K:n naiset

Kuula-Pesä-Kiilat 2-1 (3-1, 2-4, 2-1)
Haapajärven Pesä-Kiilojen naisten pesäpallojoukkue kohtasi toisessa ottelussaan Ylivieskassa
Kuulan joukkueen. Kuula yllätti täydellisesti heikkoa sisäpeliä esittäneen Pesä-Kiilojen joukkueen nousemalla supervuorossa ottelun voittoon.
Kuula teki kahdessa avausvuorossa kaksi juoksua, kun Pesä-Kiilojen sisävuorot olivat tehottoman lyhyitä. Kolmannessa vuorossa Mervi Oravakangas kotiutti Laura Varvelinin ja tämä oli HP-K:n juoksuista jakson ainut ja Kuula löi jakson voittoon tarvittavat juoksut tasoittavallaan. Pesä-Kiilojen päätösvuoro sortui taas heikkoon sisäpeliin.
Toiselle jaksolle pelinjohtaja Sauli Sornikoski herätteli joukkuettaan, mutta Kuula siirtyi 1-0 johtoon. Pesä-Kiilojen joukkue siirtyi Kuulan lukkarin kahdella vapaataipaleella toisessa vuorossa johtoon. Tämä avitti Pesä-Kiiloja ja kolmannessa vuorossa onnistui Jenna Ahlholm kahdella kotiutuksella varmistaa jaksovoitto..
Supervuorossa Mervi Oravakangas löi HP-K:n juoksun, mutta Kuula sai tasoittavalla harhaheitolla tasoituksen ja Anu Nyman onnistui lyömään vielä Kuulalle voittojuoksun.
Pesä-Kiilojen ykköspalkittu oli kakkoskoppari Hanna-Leena Paananen, jonka kärkilyönnit olivat 5/5. Lukkari Jenna Ahlholm sai kakkospalkinnon lyömällä 2/0.
Pesä-Kiilat pelaa ensimmäisen kotiottelunsa sunnuntaina Vähäkyröä vastaan Ronkaalassa.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...