Urheilu

Pesä-Kiilat avasi pistetilin

Haapajärven Pesä-Kiilojen miesten ykkössarjan avaus Kaupin stadionilla Tampereella ei tuottanut paljoa ilonaiheita, sillä viime kaudesta vahvistunut Manse PP otti sarja-avauksessa suurinumeroisen 2-0 (13-4, 7-2) voiton vaisun pelin pelanneesta Pesä-Kiiloista. Pistetilin Pesä-Kiilat avasi kuitenkin sitten Haminassa lukemin 2-1 (1-0, 1-2, 1-1, 3-2).
Tampereella Mansen tehokotiuttaja Ville Kero löi peräti 1+7 juoksua ja Tommi Malinen 5 juoksua. Kolmostilanteita Manse kehitteli 29, kun Pesä-Kiilat sai niitä vain 15. Harmiteltavasti jo tässä vaiheessa useilla HP-K:n pelaajilla oli ollut kuusi peliä kahdeksassa päivässä ja tämä näkyi pelaajien otteissa. Pesä-Kiilojen ykköspalkittu ykkösvahti Sampo Nieminen meni kärkenä hyvin kentälle 6/7 ja kakkospalkittu lukkari Riku Niemi löi kaksi juoksua ja löi kärkilyöntejä 5/6. Pesä-Kiilat: Sampo Nieminen 0/2, Ville Majava 1+1/1, Jani Pylkkä 0/1, Tero Kivelä 1/1, Riku Niemi 2/0, Patrik Wahlsten 0/1, Ville-Veikko Korhonen 1/0.
Haminan Palloilijoita vastaan ottelu käytiin pitkän kaavan mukaan, sillä kotijoukkue ratkaisi voiton vasta kotiutuskisassa kahden ja puolen tunnin pelin jälkeen. Pesä-Kiilojen ensimmäinen juoksu syntyi lahjana harhaheiton turvin Ville Majavan tuomana. Päätösvuorossa jakson ratkaisijaksi nousi Pesä-Kiilojen Tero Kivelä, jonka painepussilyönnillä Juha Toikalle Sampo Nieminen juoksi jaksovoiton Pesä-Kiiloille, jolla turvattiin Pesä-Kiiloille jo avauspiste. Supervuorossa Pesä-Kiilojen sankari Tero Kivelä löi kolmospuolen lyönnillä Sampo Niemisen kotiin, mutta kotijoukkueen Juha Leskisen vastasi tasoituksen ja voittajaa jouduttiin hakemaan kotiutuskisassa. Pesä-Kiilojen viidestä kotiuttajasta onnistuivat Tommi Piirainen ja Kai Pätsi.
Kotijoukkueen onnistui ratkaista kolmella onnistumisella voitto ja näin Pesä-Kiiloille lähellä ollut voitto jäi Haminaan. Pesä-Kiiloista palkittiin ykköspalkinnolla kärki Sampo Nieminen ja kakkospalkinnolla lukkari Riku Niemi.
Otteluista tarkemmin seuraavassa Maaselässä.
Pesä-Kiiloilla sarjassa on vapaa viikonvaihde ja tulevana tiistaina Ronkaalaan saapuu yksi nousijasuosikki, Puijo Pesis.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...