Uutiset

Vuoden Leader-palkinto Reisjärvelle

Reisjärviset Rekitec Oy ja Reiskone saivat Keskipiste-Leader ry:n Vuoden Leader –hankkeen palkinnon. Se myönnettiin ensimmäistä kertaa yrityksille. Reisjärviset yritykset  toimivat tiiviissä yhteistyössä tarjoten palveluja ja tuotteita erityisesti maatalousyrittäjille.
Yrittäjien mukaan yhteistyö yritysten välillä on elintärkeää.  Tuotteet ja palvelut tukevat läheisesti toisiaan, toimintojen ja hankintojen yhdistäminen luo säästöjä hankintakuluissa sekä säästää molempien aikaa ja rahaa.  Läheisessä yhteistyössä yritykset hyötyvät toisistaan, kun voivat käyttää toistensa vahvuuksia.
Molemmat yritykset ovat hyödyntäneet Leader-tukia, jotka ovat rohkaisseet kehittämään yritystä ja tutkimaan uutta. Tukien avulla on myös pystytty rakentamaan esittelylaitteita, tekemään videoita ja panostamaan näyttävään sähköiseen mediaan.
Markkinointiin panostamisen odotetaan näkyvän lähitulevaisuudessa investointi- ja kehittämistarpeena. Myös yhteistyökuvioita jatketaan tulevaisuudessa.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...