Uutiset
Kolarista kaksi henkilöä sairaalaan

Kolarista kaksi henkilöä sairaalaan

Molemmat kuljettajat jouduttiin viemään ensihoidon jälkeen sairaalaan jatkohoitoon Haapajärvellä Oksavalla torstaina päivällä sattuneen kolarin jälkeen. Pelastuslaitoksella ei ole tarkempaa tietoa heidän vammoistaan.

Nivalan- ja Parkkilanteiden risteyksessä sattuneen onnettomuuden osapuolina olivat pieni pakettiauto ja moottoripyörä. Nivalan suunnasta tullut moottoripyöräilijä oli hiljentänyt vauhtia kääntyäkseen vasemmalle Parkkilan suuntaan, kun takana tullut auto törmäsi pyörään. Törmäyksen voimasta auton turvatyynyt laukesivat. Auton tuulilasi ja keula vaurioituivat, samoin moottoripyörä.

Kuva: Moottoripyörän perään törmänneen auton keula vaurioitui törmäyksessä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...