Uutiset
Nuorilta Myrsky Niemenkamariin

Nuorilta Myrsky Niemenkamariin

Reisjärvellä Jokilatvan opiston lasten ja nuorten teatteri otti viime syksynä huiman haasteen. Seitsemän tytön voimin Niemenkamarin näyttämölle valmistui klassikko, William Shakespearen ”Myrsky”.
Milla Puurula-Tillin ohjaama ja dramatisoima näytelmä on Shakespearen Myrskyn lyhennelmä, viisinäytöksinen satu vieraudesta, rakkaudesta ja taikakeinoin hankitusta hyvityksestä. Se kertoo Milanon entisestä herttuasta Prosperosta, joka on joutunut veljensä Antonion ja Napolin kuningas Alonson pettämäksi ja hylätty salaperäiselle, magian ja henkien täyttämälle autiolle saarelle. Saari on samalla elämän vertauskuva, joka kaikessa rajallisuudessan pakottaa ihmiset ratkomaan välinsä ennen siirtymistä eteenpäin.

Myrsky esitetään tänään lauantai-iltana (13.6.) Niemenkartanon auditoriossa. Juonitteleeko Prospero itsensä takaisin asemaansa? Kykeneekö hän antamaan pettureilleen anteeksi?
Perjantai-illan ennakkonäytöksessä yleisön tunnelmat olivat

Lisää luettavaa

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis


Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Haapajärvelle on pitkään toivottu koirapuistoa, ja nyt koiraihmisten toive on toteutunut. Kesän aikana Ouluntien varrelle Venlankadun kulmaukseen on noussut iso verkkoaidalla aidattu alue. Koirapuisto on jaettu aidoilla kahteen alueeseen. Vasemmanpuoleisessa voivat telmiä pienet koirat ja...