Urheilu
Pesä-Kiilat alistui sarjakärjelle

Pesä-Kiilat alistui sarjakärjelle

Pesä-Kiilat-Lippo Pesis 0-2 (0-2, 2-8)
Haapajärven Pesä-Kiilojen ykköspesisjoukkue kohtasi  keskiviikkona Ronkaalassa sarjan kärkijoukkueen, Oulun Lippo Pesiksen, joka pystyi ottamaan voiton vaisun sisäpelin pelanneesta kotijoukkueesta.
Avausjakson ensimmäinen juoksu Lipolle tuli kolmoskoppari Jani Pylkän kiinniottovirheestä.  Toinenkin Lipon juoksuista syntyi kiinniottovirheestä, kun Riku Niemi pudotti kotipesään tulleen palautusheiton ja Lippo sai siitä kahden juoksun johdon.
Pesä-Kiilojen sisäpeli kolmessa sisävuorossa oli todella surkeaa, ja vasta jakson päätösvuorossa joukkue sai mahdollisuuden nousta 0-2 numeroista, mutta sekä Tero Kivelä ja Patrik Wahlsten eivät onnistuneet kotiutuksissa.
Normaalilla sisäpelillä ja ilman kiinniottovirheitä Pesä-Kiiloilla olisi ollut täydet mahdollisuudet jaksovoittoon, sillä Lipon peli oli yllättävän vaisua.

Toisella jaksolla Lippo tuloksettoman avausvuoron jälkeen sai lyöntipelinsä kulkemaan. Joukkue löi päätösvuoron aloittavalla jo 0-8 johdon, ja Pesä-Kiilojen joukkue pystyi tasoittavallaan kahteen juoksuun, kun Patrik Wahlsten ja Aleksi Alanko onnistuivat kotiutuslyönneissään.
Lipon hallintaa osoittaa kolmostilanteet, jotka menivät Lipolle peräti 6-20.
Pesä-Kiilojen parhaana palkittiin kentän parasta ulkopeliä esittänyt Miika Saari. Saari oli tyytyväinen ulkopelisuoritukseensa, mutta sisäpelisuoritus ei miestä tyydyttänyt.
Kakkospalkinnon sai kolmospolttaja Antti Kiiskinen, joka onnistui polttolinjalla hyvin.

Pelinjohtaja Erno Hautamäki totesi lehdistötilaisuudessa, että peli-ilo taisi tässä sarjakärjen kohtaamisessa kadota jo pukukopissa.
– Avausjakso varsinkin harmitti, sillä molemmat juoksut lahjoitettiin vieraille ja sisäpeli oli täysin hukassa. Nyt on kaikki joukkueet kertaalleen kohdattu ja usko menestyä syyskierroksella on vahva, sillä yhdeksässä pelissä yhdestätoista pystyttiin hyvin taistelemaan pisteistä.
– Viikon tauon jälkeen lähdetään Imatralle hakemaan voittoa, sillä kotona saatiin IPV:ltä piste, totesi Hautamäki luottavaisena.
Lippo Pesiksen pelinjohtaja Markku Hylkilä totesi joukkueensa ulkopelin onnistuneen ja sisäpelissäkin tuli parannusta alun pikku virheiden jälkeen. Joukkue pyrkii pitämään sarjan kärkipaikan, joka riittäisi suoraan nousuun superpesikseen.

Kuva: Miika Saari palkittiin Pesä-Kiilojen ykköspalkinnolla.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...