Uutiset

Vain toinen kuljettaja loukkaantui kolarissa

Aiemmin päivällä julkaisemassamme kolariuutisessa oli osittain virheellistä tietoa. Julkaisun jälkeen saamamme poliisin tiedotteen mukaan kolari sattui aamupäivällä, ja siinä loukkaantui 16-vuotias haapajärvinen kevytmoottoripyörän kuljettaja.

Nuorimies oli tulossa valtatie 27:aa Nivalan suunnasta ja ryhmittyi Oksavalla keskiviivan viereen vasemmalle kääntymistä varten. Samaan aikaan hänen perässään ajanut 76-vuotias nivalalaismies ei huomannut moottoripyöräilijää vaan törmäsi pakettiautollaan tämän perään.
Molemmat ajoneuvot vaurioituivat ja moottoripyöräilijää lähdettiin kuljettamaan jatkohoitoon. Ilmoitus onnettomuudesta tehtiin hätäkeskukseen kello 09.22 ja tapahtumahetkellä satoi hieman vettä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...