Uutiset
Erämarkkinat vetävät väkeä

Erämarkkinat vetävät väkeä

Kaksipäiväiset Jukan Erämarkkinat alkoivat perjantaina Haapajärven keskustassa vilkkaina. Puolenpäivän maissa oli pyttipannukojun edessä runsaan kymmenen henkilön jono ja muillakin kojuilla kävi vilske. Metsästysaseita tutkailtiin, tehtiin koetähtäyksiä, ja juttu lensi siellä, missä kaksi tai useampi pysähtyi nokatusten.

Haapajärviset Päivi Siniluoto, Katja Siniluoto, Sara Palo ja Jiri Palo olivat jo tehneet markkinoilta ensimmäiset löytönsä ja nauttivat tyytyväisinä pyttipannuannoksiaan. – Itse ostin vakuumipusseja. Ainakin hattarat vielä lapsille pitää käydä hakemassa, Katja kertoi.

Kuva: Pyttipannu maistui markkinaväelle. Päivi Siniluoto, Sara Palo, Jiri Palo ja Katja Siniluoto olivat jo edenneet jonosta ruokapöytään.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...