Uutiset

Henkilöauto ja moottoripyöräilijä kolaroivat

Henkilöauto ja moottoripyöräilijä kolaroivat Haapajärvellä Valtakadun ja Karjakujan risteyksessä maantaina 27.7. kello 17.00.
Henkilöautoilija oli ajanut Nivalan suunnasta Valtakatua pitkin, ja hänen tarkoituksensa oli ollut kääntyä Karjakujalle. Jostain syystä hän ei ollut huomannut vastaantulevaa, suoraan ajavaa moottoripyörää, vaan kääntyi tämän eteen.
Moottoripyöräilijä törmäsi auton keulaan ehtimättä hidastaa nopeuttaan. Moottoripyöräilijä lensi ilmassa auton yli ja päätyi selälleen asfalttiin.
Hänet vietiin ambulanssilla tapahtumapaikalta sairaalaan jatkohoitoon. Tapahtumapaikalla moottoripyöräilijä oli tajuissan ja pystyi vastailemaan kysymyksiin.
Molemmat ajoneuvot vaurioituivat kolarissa pahoin. Alkoholila ei ollut osuutta kolariin. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuden vaarantamisena.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...