Urheilu
Pesä-Kiilat punnersi yllätysvoiton Kempeleestä

Pesä-Kiilat punnersi yllätysvoiton Kempeleestä

Pesä-Kiilat-Kempele 2-1 (2-3, 2-0, 1-0)
Haapajärven Pesä-Kiilojen miesten ykköspesisjoukkue jatkoi yllättävää voittokulkuaan ottamalla voiton sarjan kakkosjoukkueesta Kempeleen Kiristä supervuoron jälkeen.
Avausjakson alku oli tasainen, eikä tilanteilla paljoa herkuteltu. Pesä-Kiilat siirtyi Sampo Niemisen kolmosnurkkalyönnillä johtoon Kempeleen kopparin sählätessä juoksi Altti-Jussi Ronkainen johtojuoksun.
Kempele onnistui toisessa vuorossa lyömään kaksi juoksua ja kolmannessa vuorossa joukkue siirtyi 1-3 johtoon. Päätösvuorossa Pesä-Kiilat yritti kovasti kaventaa tilannetta, mutta vain Tero Kivelän onnistui vain kotiuttaa Veli-Matti Sigvart ja vierasjoukkue vei niukasti tasaisen avausjakson.
Toisella jaksolla molempien joukkueiden ulkopeli sujui, sillä vasta kolmannessa vuorossa syntyi jakson avausjuoksu, kun Kai Pätsi kotiutti Sampo Niemisen. Pesä-Kiilat sai harhaheiton turvin vielä toisenkin juoksun. Kempeleen sisäpeli ei enää toiminut ja Pesä-Kiilat sai ansaitusti jaksovoiton.
Supervuorossa Pesä-Kiilat sai Tero Kivelän mainiolla lyönnillä juoksun ja Patrik Wahlsten pääsi yrittämään lisäjuoksua, mutta tuloksetta. Kempele sai tasoittavallaan neljä kotiutustilannetta, mutta Pesä-Kiilojen mainio ulkopeli kesti kaikki yritykset ja kolme paloa ja yksi haava syntyivät kotiutustilanteista.
Pesä-Kiilojen tuuletushyppelyt ovat olleet kaudella harvassa, mutta nyt niitä on saatu tehdä peräkkäin kahdessa ottelussa..
Pesä-Kiiloista palkittiin ykköspalkinnolla kolmoskoppari Jani Pylkkä, joka onnistui jälleen joka osa-alueella. Lukkari Riku Niemi sai kakkospalkinnon.
Kempeleen pelinjohtaja Juha-Matti Ranta piti joukkueensa ulkopelin paranemisesta, mutta sisäpelissä pitää tulla parannusta, kun joukkue taistelee superiin noususta.
Kempeleen tappio tiesi jo tässä vaiheessa Oulun Lipon nousua suoraan runkosarjan voittajana superpesikseen.
Pesä-Kiilojen pelinjohtaja Erno Hautamäki oli todella tyytyväinen joukkueensa esitykseen, sillä valintakierrosten tappioiden jälkeen pidettiin palaveri ja joukkue on pystynyt nostanut tasoaan, sillä jokainen piste on tärkeä varsinkin kovilta vastustajilta saatuna se on lisännyt joukkueen itseluottamusta omiin suorituksiin.
Tulevana sunnuntaina Ronkaalaan saapuu Tampere ja lisäpisteitä on ehdottomasti saatava, sillä joukkue on vielä sarjataulukossa karsijan paikalla. Kahden yllätysvoiton jälkeen huippu olisi ottaa ensimmäinen kauden kolmen pisteen voitto. TV

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...