Urheilu
Pesä-Kiilojen tappioputki sai jatkoa

Pesä-Kiilojen tappioputki sai jatkoa

Pesä-Kiilat-Siilinjärven Pesis 1-2 (2-3, 6-0, 0-0, 0-2)
Haapajärven Pesä-Kiilojen miesten ykköspesiksen joukkue kohtasi Ronkaalassa Siilinjärven Pesiksen molemmille tärkeässä sarjan häntäpään ottelussa. Pesä-Kiilojen vaikeudet sarjassa saivat ottelussa jatkoa, sillä joukkue ei pystynyt ottamaan kuin yhden pisteen. Tappio oli jo viides peräkkäinen Pesä-Kiiloille, ja joukkue majailee nyt toiseksi viimeisenä sarjassa.
Siilinjärvi avasi juoksutilin heti avausvuorossa Matias Hännisen kakkosrajapuhkaisulla..
Toisessa vuorossa Pesä-Kiilojen Sampo Nieminen kotiutti Miika Saaren ja Ville Majava Kai Pätsin, ja Pesä-Kiilat onnistui siirtymään 2-1 johtoon.
Neljännessä vuorossa Pesä-Kiilojen Ville Majava heitti kakkospesältä ohi pallon pusikkoon ja nopeasti se löytyi, mutta pallo oli väärä ja siitä ei löytynyt tuomarin ennen peliä tekemiä merkkejä, ja näin Siilinjärvi sai torikokouksen jälkeen tästä 2-3 jaksovoittoon tarvittavat juoksut.
Toisella jaksolla pelin taso ei noussut avausjaksosta ja kolme vuoroa molemmat pelailivat ilman juoksua. Pesä-Kiilojen päätösvuoro sai hyvän alun, kun Tero Kivelän lyönnillä ulkopelivirheestä syntyi avausjuoksu. Tämän jälkeen Ville Majavan 1+3 juoksua tuottaneet juoksut ja Antti Kiiskisen juoksu toivat selvän 6-0 jaksovoiton Pesä-Kiiloille.
Supervuorossa Pesä-Kiilat ei pystynyt enää pitämään toisen jakson lopun hyvää otetta, vaan Siilinjärvi sai aikaiseksi kaksi hyvää yritystä ratkaista peli supervuorossa, mutta ne päätyivät niukkiin paloihin. Pesä-Kiilojen yritykset lopsahtivat ja voitto jouduttiin ratkaisemaan kotiutuskisassa.
Kotiutuskisassa  Siilinjärvi onnistui kahdesti lyömällä hermopalloja maihin ja molemmat juoksut syntyivät räpylävirheestä.

Pesä-Kiiloille tarjottiin voittomahdollisuus, mutta kotiutusyritykset sortuivat hermopallojen sijaan koppilyönteihin, ja näin Siilinjärvi pääsi tuulettamaan voittoa.
Siilinjärven pelinjohtaja, entinen haapajärvinen Janne Korva, oli tyytyväinen, kun joukkue otti jo toisen  voiton kaudella Pesä-Kiiloista. Pesä-Kiilojen pelinjohtaja Erno Hautamäki oli pelin jälkeen todella harmissaan tappiosta.
Pesä-Kiilat on pelannut nyt 13 ottelua sarjassa saamatta yhtään kolmen pisteen voittoa. Tulevat kolme peliä Lippo, Kuula ja Kuopio vieraissa ovat vaikeita vastustajia katkaisemaan tappioputkea.
Pesä-Kiiloista palkittiin ottelussa ykköspalkinnolla ykkösvahti Sampo Nieminen 1/1 ja kakkospalkinnolla kolmosvahti Kai Pätsi 0/1.

Kuva: Kai Pätsi palkittiin HP-K:n kakkospalkinnolla.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...