Urheilu
Raveissa yllätysvoittajia

Raveissa yllätysvoittajia

Haapajärven ravikauden päätösraveissa  Arto Komulainen ajoi avauslähdön voittoon Timmin Typyllä, joka nyt pysyi ravilla ja nousi voittoon. Toisen lähdön Komulainen voitti pelisuosikki Blue For You:lla.
Toto 4 alkoi suosikkivoittajalla, kun Niko Jokela ohjasti Taksrokin voittajana maaliin ennen Keijo Hakalan ohjastamaa Karmillaa.
Kaksi seuraavaa kohdetta nostivat rivin arvoa, sillä Adioska kakkoskohteessa Niko Jokelan ajamana nousi yllättäen johtavan takaa voittoon.
Taisto Knuutin omistama ja ohjastama Takanote oli kolmoskohteen hienoinen yllättäjä loppusuoran voittotaistelussa.
Päätöskohteen voittoon ajoi Wireless, joka nousi tasaisesta rintamasta ykköseksi Ville Pohjolan ajamana. Troikkalähdössä hienon lopetuksen ajanut Exotic Linda Santtu Raitalan ajamana pystyi helposti nousemaan ykköseksi.
Päivän päätöskohteessa Western Girl Ville Pohjolan ohjastamana esitti todella huikean maalisuoran kirin, jolla se irtosi selvään voittoon.

Tulokset ja ohjastajien kommentteja seuraavassa Maaselässä.

Kuva: Western Girl/Ville Pohjola nousi maalisuoralla selvään kymppilähdön voittoon.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...