Urheilu

Siilinjärvi voitti HP-K:n neljännen kerran

Siilinjärvi-Pesä-Kiilat  2-0 (3-1, 2-1)
Haapajärven Pesä-Kiilojen miesten ykköspesisjoukkue kohtasi valintakierroksen toisessa joukkueelle tärkeässä ottelussa Siilinjärven Pesiksen joukkueen. Siilinjärvi pystyi jo neljännen kerran voittamaan tehotonta sisäpelä pelannut Pesä-Kiilat. Siilinjärvi sai näistä neljästä kohtaamisista kasaan kymmenen pistettä, kun Pesä-Kiilat sai vain yhden  pisteen yhdestä jaksovoitostaan.
Avausjaksolla Pesä-kiilat kehitteli toisessa vuorossa yhden palon ajotilanteen, josta Tero Kivelä kotiutti Jani Pylkän ja sama parivaljakko yritti neljännessä vuorossa lisätä juoksutiliä tuloksetta.
Pesä-Kiiloille tulossa oleva jaksovoitto näytti hyvältä, mutta neljännen  tasoittavalla Siilinjärven Tommi Luostarinen vaihtoi ensimmäisellä lyönnillä kakkos-kolmostilanteen ja heti perään oli merkki päällä ja Luostarinen löi kakkoslaidasta kaksi juoksua ja kunnarin, ja tämä riitti kotijoukkueen jaksovoittoon.

Toisella jaksolla pelissä näkyi sen tärkeys, sillä molempien ulkopeli toimi, mutta sisäpelissä havaitsi turhaa jännitystä mailan varressa. Esa Kejonen löi jakson avausjuoksun, mutta Tero Kivelä pystyi tasoittamaan kotiuttamalla Veli-Matti Sigvartin. Toisessa vuorossa Oskari Koskelon onnistui siirtää kotijoukkue juoksun johtoon, joka kesti aina jakson loppuun.
Pesä-Kiiloille tarjoutui hyvä mahdollisuus päätösvuoron tasoittavalla nousta jaksovoittoon, mutta enää ei Siilinjärvi lisäjuoksuja antanut.
Pesä-Kiilojen ykköspalkittu oli lukkari Riku Niemi ja kakkospalkittu kakkoskoppari kärki Antti-Jussi Ronkainen. Ottelun tasaisuudesta kertovat kolmostilanteet 11-11 ja kärkilyönnit 54-47.
Siilinjärven voitto nosti joukkueen 17 pisteeseen,  kun Pesä-Kiilat tippui 11 pisteellä jo karsijan paikalla yhdenneksitoista.
Pesä-Kiilat pelaa seuraavat kolme ottelua kotonaan kohdaten Haminan, Kempeleen ja Tampereen ja lisäpisteitä näistä on kauden esityksillä vaikea saada.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa


SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

Haapajärvinen salibandyseura SC Lääderi perustettiin viime vuonna ja se lähti avauskaudellaan pelaamaan salibandyn 5.divivioonassa. Kausi meni joukkueelta pelillisesti hyvin, sillä joukkue saavutti sarjakaudella 12 voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Tämä tiesi heti lohkon ykköstilaa ja...

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...