Urheilu

Sotkamo pyöritti voiton Pilkkeestä

Sotkamo-Pilke 2-0 (8-0, 10-1)
Reisjärven Pilkkeen miesten suomensarjan pohjoislohkon pesäpallojoukkue kohtasi Sotkamossa kotijoukkue Jymyn kakkosjoukkueen, joka sarjakolmosena otti selvän voiton kymmenellä pelaajalla otteluun tulleesta Pilkkeestä.
Sotkamo ratkaisi molemmat jaksot heti avausvuoroissa, sillä molempien jaksojen avausvuorossa Jymy löi neljä juoksua. Pilkkeen joukkue yritti parhaansa mukaan saada tilanteita, mutta vain viisi kolmostilannetta saatiin aikaiseksi, kun Jymylle niitä kertyi seitsemässä vuorossa 28.
Pilkkeen ainut juoksu toisella jaksolla syntyi kakkospalkittu kakkospolttaja Sami Liikasen tuomana.
Pilkkeen ykkönen oli lukkari Pekka Tikanmäki, jonka kärkilyönnit menivät 4/6 ja lukkarointi sujui myös hyvin. Tässä ottelussa Pilkkeen pelinjohtajana toimi kopparin tontilla pelannut Jari Ylipahkala.
Seuraavalla kierroksella Pilke kohtaa sarjakakkosen Kannuksen Uran vieraskentällä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...