Uutiset
Uusi kylähullu nimettiin Kuusaalla

Uusi kylähullu nimettiin Kuusaalla

Valtakunnan kolmastoista virallinen kylähullu on leppävirtalainen Arja Huovinen. Nimeämistilaisuus viriteltiin käyntiin yhdentoista aikoihin Eurolan kylätalolla, ja hieman puolenpäivän jälkeen uusi kylähullu teki ensiesiintymisensä hevosen selästä vilkuttaen.
Huovinen kertoi, että uutena kylähulluna hänen tärkeimpiin tavoitteisiinsa kuuluu kylien elinvoimaisuuden säilyttäminen.
– On tehtävä sellaista pohjatyötä, että tulevatkin sukupolvet voivat saada toimeentulonsa maaseudulta, hän tiivisti.
Väistyvä kylähullu Heikki Kumpula luovutti tilaisuudessa Huoviselle virallisen kylänuijan sekä vanhoista farkuista tehdyn viitan, jonka hän oli ommellut lähes kokonaan itse. Huovinen palkittiin lisäksi muun muassa pokaalilla, viirillä, suurella puisella teekupilla, kunniakirjalla sekä kankaalla, josta Huovinen saa askarrella mieleisensä virka-asun.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...