Uutiset
Värskalaiset juhlistavat kotiseutuviikkoa

Värskalaiset juhlistavat kotiseutuviikkoa

Haapajärvi sai maanantai-iltana vieraita ystävyyskunnastaan Värskasta Virosta. He liikkuvat kaupungilla tiistaina ja keskiviikkona, jolloin heidät voi bongata esimerkiksi kaupoista, kahviloista tai urheilualueelta.
– He tuskin pahastuvat, jos haapajärviset tulevat juttelemaan heidän kanssaan, kaupunginjohtaja Juha Uusivirta kannustaa blogissaan.
Tiistaiaamuna vieraiden ohjelmassa oli muun muassa kiertokävely keskustassa.
Nuoret pitävät haapajärvisten nuorten kanssa parin päivän leirin nuorisotalo Stolle kiintopisteenään. Tiistaina ohjelmassa oli muun muassa retki kirkkoveneellä.
Tiistaina päivällä aikuiset tutustuvat päiväkoti Satakieleen sekä yläasteen kouluun ja yrittäjyyskasvatukseen. Keskusteluissa on esillä koulujen välisen yhteistyön kehittäminen esimerkiksi hanketoimintana.
Tiistai-iltana vierailla on mahdollisuus osallistua myös yöpyöräilyyn.
Keskiviikkona kunnan edustajat tutustuvat muutamaan yritykseen. Torstaiaamuna vieraamme lähtevät kohti Helsinkiä.
Lue vierailusta lisää seuraavasta Maaselästä.

KUVA: Päiväkoti Satakielessä aikuiset vieraamme innostuivat rooliasuvalikoimasta. Kuvassa vasemmalta opettaja Maret Vabarna, kunnan kehitysneuvoja Ulvi Oper, kunnanjohtaja Raul Kudre ja koulun johtaja Rein Zaitsev. Päiväkotia esitteli Helena Nybacka.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis


Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Haapajärvelle on pitkään toivottu koirapuistoa, ja nyt koiraihmisten toive on toteutunut. Kesän aikana Ouluntien varrelle Venlankadun kulmaukseen on noussut iso verkkoaidalla aidattu alue. Koirapuisto on jaettu aidoilla kahteen alueeseen. Vasemmanpuoleisessa voivat telmiä pienet koirat ja...