Uutiset

Reisjärven TB:n toiminta jatkuu

Reisjärven TB:n yrittäjä on vaihtumassa, kun veljekset Risto ja Reijo Paavola ovat jäämässä eläkkeelle. Yrittäjät ovat sitoutuneet siihen, että he pitävät ovet auki niin kauan kunnes uusi yrittäjä aloittaa työnsä.
TB:n kenttäpäällikkö Arto Ylönen kertoo, että huoltoaseman jatkajaksi on ehdolla useampia varteenotettavia yrittäjiä.
– Käymme haastattelut läpi ensi viikolla. Uskon, että sieltä sopiva yrittäjä löytyy.
Ylönen ei vielä osaa sanoa, milloin yrittäjävaihdos tapahtuu. Se riippuu pitkälle uudesta yrittäjästä.
– Missään nimessä huoltoaseman ovet eivät mene kiinni, vaikka nykyiset yrittäjät eläkeiässä ovatkin. Toiminta jatkuu vaihdokseen asti, Ylönen vakuuttaa.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis


Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Haapajärvelle on pitkään toivottu koirapuistoa, ja nyt koiraihmisten toive on toteutunut. Kesän aikana Ouluntien varrelle Venlankadun kulmaukseen on noussut iso verkkoaidalla aidattu alue. Koirapuisto on jaettu aidoilla kahteen alueeseen. Vasemmanpuoleisessa voivat telmiä pienet koirat ja...