Uutiset

Omakotitaloon murtauduttiin

Haapajärven keskustan tuntumassa Petkelkujalla murtauduttiin omakotitaloon viikonlopun aikana. Talo myllättiin täysin ja varkaiden mukaan lähti kaikki kultakorut. Muut arvoesineet varkaita eivät kiinnostaneet.
Poliisi epäilee, että asialla ovat ammattilaiset, sillä vastaavia murtoja on tapahtunut muuallakin Suomessa. Asuntoja saatetaan pitää jonkin aikaa silmällä, ja kun talo vaikuttaa tyhjältä, isketään.
Poliisi kaipaakin nyt mahdollisia silminäkijähavaintoja alueella liikkuneista oudoista autoista ja ihmisistä. Jotakin ilmoituksia poliisille on jo autoista tullut. Ilmoitukset voi tehdä numeroon 0295416194.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...