Urheilu

Pesä-Kiilat karsii ykköspesispaikastaan

Haapajärven Pesä-Kiilojen ykköspesisjoukkue on odotellut kolme viikkoa kenet joukkue saa vastaansa Ykköspesiksen karsinnassa. Muhos voitti suomensarjan lohkovoittajien ottelussa Jalasjärven ja nousi ykköspesikseen.
Ottelusarjassa hävinnyt Jalasjärven Jalas tulee Pesä-Kiilojen karsintavastustajaksi ja Pesä-Kiiloilla on ottelusarjassa kotietu, mutta ensimmäinen ottelu pelataan Jalasjärvellä, koska Ronkaalassa pelataan lauantaina nuorten jääkiekon Suomi-Ruotsi maaottelu. Karsinnassa pitää sarjapaikkaan saada kaksi voittoa ja lauantain pelin jälkeen joukkueet kohtaavat sunnuntaina Ronkaalassa ja jos kolmas ottelu tarvitaan pelataan sekin tulevana keskiviikkona Ronkaalassa.
Pesä-Kiilojen viime vuodet ykkössarjassa eivät ole menneet odotusten mukaisesti, sillä kaudella 2013 joukku putosi, mutta sai sarjapaikan takaisin ykköspesikseen. Viime Kaudella joukkue joutui karsimaan paikastaan Ylihärmän kanssa ja sarjapaikka varmistui voitoin 3-1. Nyt vastaan asettuva Jalasjärvi Jalaksella on farmisopimus Koskenkorvan kanssa ja joukkueen parhaita pelaajia ovat Mikko Ala-Huikku, Antti Nurmela, Janne Rauhala ja Henri Itävälo.
Pesä-Kiilojen joukkueen yhteishajoittelu on jäänyt tauolla vähiin, mutta useat joukkueen pelaajat ovat pelanneet Sotkamon nuorten SM-sarjan otteluita. Ykköspesiskokemuksen ja kotiedun turvin Pesä-Kiilat on selvä suosikki pitämään sarjapaikka kotiyleisön kannustamana.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...