Uutiset
Pidot pitäjässä -tapahtuma herätti keskustan eloon

Pidot pitäjässä -tapahtuma herätti keskustan eloon

Aurinkoinen sää sekä erilaiset myyntikojut ja ohjelmanumerot houkuttelivat satamäärin osallistujia Pidot pitäjässä -tapahtumaan. Tapahtuma avattiin yhdentoista maissa, ja ohjelmaa riitti aina kello kahteen saakka. Tapahtuman ajaksi Haapajärven ydinkeskusta suljettiin autoliikenteeltä.

Pidot2

Kahdentoista aikaan ohjelmassa oli Kauppakadun vihkimistilaisuus. Pitkään odotettu remontti alkaa olla loppusuoralla, sillä kadun pintaan on saatu vastikään asfaltti.

Pidot3

Tapahtuman musiikkipuolesta vastasivat muun muassa hanuristit Pauli Raivio ja Riina Leskelä.

Pidot4

Pidot pitäjässä -tapahtumassa myös eri alojen yrittäjät kauppasivat tuotteitaan. Kuvassa Tuitikki-tuotemerkin perustaja Tarja Tuikka. Hän ompelee ja myy värikkäitä vaatteita sekä lapsille että aikuisille.

Lisää Pidot pitäjässä -tapahtumasta voi lukea seuraavasta Maaselästä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari

Haapajärveltä lähtöisin olevat Samuli Ahola (30) ja Viola Kantola (27) aloittavat K-Supermarket Haapajärven kauppiaina marraskuun alussa. Samuli on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja lisäksi hän on valmistunut K-ryhmän kauppiasvalmennuksesta keväällä 2018. Molemmilla on kokemusta...

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...