Urheilu
Pilkkeen naiset nousivat suomensarjaan

Pilkkeen naiset nousivat suomensarjaan

Reisjärven Pilkkeen naisten pesäpallon maakuntasarjan joukkue saavutti runkosarjan lohkovoiton ilman jaksonkaan menetystä juoksuerolla 400-55. Lohkon finaaliin Pilke sai toiseksi tulleen Sievin Sisun joukkueen, jonka Pilke kohtasi sunnuntaina ensimmäisessä osa-pttelussa kotikentällään.
Ottelun tärkeys teki maakuntasarjaa hallinneen Pilkkeen peliin ylimääräistä jännitystä ja Pilke teki yllättävän paljon helppoja virheitä. Sievin joukkue oli paljon pelaajamateriaaliltaan epätasaisempi joukkue eikä pystynyt kummallakaan jaksolla hätyyttelemään kotijoukkueen selvää  2-0 (10-5, 12-4) voittoa. Pilkkeen joukkueesta palkittiin ottelussa kakkospalkinnolla kakkospolttaja Anette Nyman ja ykköspalkinnolla ykkösvahti Anniina Nyman. Pelinjohtaja Teuvo Nyman oli tyytyväinen voittoon, mutta joukkueen peliesitys ei tyydyttänyt.
Toinen kohtaaminen joukkueiden välillä pelattiin tiistaina Sievissä ja ottelu oli ensimmäinen  peli uudella vasta valmistuneella hiekkatekonurmella. Pilke aloitti ottelun jälleen hieman hermostuneesti, vaikka Pilke johtikin kahden vuoron jälkeen 2-4 ja lisäsi kolmannessa vuorossa johtoaan kolmella juoksulla, mutta 2-7 johtokaan ei tahtonut riittää, sillä kotijoukkueen kakkosrajan läpilyönnillä päätösvuorossa joukkue nousi jo juoksun päähän, mutta niukka jaksovoitto riitti Pilkkeelle, joka ei yhtään kertaa kaudella tällä kaudella ollut näin lähellä menettää jaksovoittoa.
Toiselle jaksolle Pilke lähti pelinjohtajan puhuttelun jälkeen vähentämään turhia helppoja virheitä. Pilke pystyikin jo kahdessa avausvuorossa ottamaan 0-5 johdon ja joukkueen peliote pysyi jakson loppuun asti ja jaksovoitto 4-10 tiesi joukkueen voittoa ja nousua ensi kauden naisten suomensarjaan.
Pilkkeen palkitut päätösottelussa olivat lukkari Kiia Jauhiainen kakkospalkinnolla ja Anniina Nyman ykköspalkinnolla.
Pelinjohtaja Teuvo Nyman sanoi ottelun tärkeyden tehneen nuoriin pelaajiin turhaa painett,a ja molemmissa finaaliotteluissa peli oli tahmeaa.
– Kausi meni ilman yhtään jaksotappiota ja nyt nuori joukkue pääsee valmistautumaan tulevan kauden koitoksiin.
Mielenkiintoista tulevalla kaudella on, kun Pesä-Kiilat, Pilke, Kuula ja Huima ovat kaikki samassa sarjassa ja useat paikallispelit tuovat mielenkiintoa yleisölle.
Pilkkeen nousijajoukkue: Vilma Hirvinen, Elina Haikola, Anniina Nyman, Anette Nyman, Kia Jauhianen,  Reetta Pehkonen, Petra Jokilehto, Tuuli Pekkarinen, Veera Purola, Marianne Hyvönen, Ida Lindholm, Essi Pekkarinen, Kaisa-Maria Kinnunen pj Teuvo Nyman.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...