Uutiset
Tervetulotorni valmistui

Tervetulotorni valmistui

Nivalantien varteen pystytetty tervetulotorni on saanut kankaat koristuksekseen. Tornissa toistuvat Haapajärven sini-vihreät värit.
Nivalan suunnasta tulevat voivat tornista lukea seuraavanlaisen tervehdyksen: ”Hiljennä, oot Haapajärvellä!” Alempana runoillaan: ”Tää on seutu suloisin, tää on paikka parahin.” Viimeinen #kotiseutukultaisin-teksti sopii täydentämään runonpätkää ja viittaa samalla suunnittelutoimisto Laakean Miia Jämsän Kotiseutu kultaisin -grafiikkaan, jota on käytetty myös julisteen yläosissa.
Haapajärveltä poistuvia kiitetään käynnistä sekä kehotetaan tekemään asiaa toistekin. Kiitos käynnistä -kankaaseen on painettu myös kaupungin verkkosivujen osoite.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...