Uutiset
Turnusband tulee – ole valmiina

Turnusband tulee – ole valmiina

Hyvästi Jaakko Teppo nyt tulee Turnusband. Vaikka Hilma ja Onni saattaa vielä keikalla soidakin, bändiltä on tulossa uusi levy,  jolla kuullaan aitoa Turnusta, omia biisejä. Levyn tuottavat ammattilaiset Kassu Halonen ja Atte Blom.
– Levyllä on enimmäkseen omia biisejä, ehkä pari coveria, mutta yritetään kuitenkin päästä irti Jaakko Teppo -meiningistä, kertoo reisjärvinen kitaristi Risto Turpeinen.
Uudistuneessa Turnusbandissa soittaa Turpeisen lisäksi haapajärvinen Marko Pieksämäki sekä Kinnulan kaverukset Juha ”Turnus” Kinnunen, Harri Pekkarinen ja Esa Hakkarainen.

– Haaveena on, että joskus jengi huutaa ”Soittakaa Turnusta” sen sijaan että käskisi soittaa Paranoidin, hiilpeät muusikot heittävät.

Turnusbändista lisää seuraavassa lehdessämme.  Tässä makupala uudelta levyltä.

1 Kommentti

  1. Viittaukset: TURNUSBANDIN TULEVASTA PITKÄSOITOSTA | The news about the Finnish recordings

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...