Uutiset
Turnusband tulee – ole valmiina

Turnusband tulee – ole valmiina

Hyvästi Jaakko Teppo nyt tulee Turnusband. Vaikka Hilma ja Onni saattaa vielä keikalla soidakin, bändiltä on tulossa uusi levy,  jolla kuullaan aitoa Turnusta, omia biisejä. Levyn tuottavat ammattilaiset Kassu Halonen ja Atte Blom.
– Levyllä on enimmäkseen omia biisejä, ehkä pari coveria, mutta yritetään kuitenkin päästä irti Jaakko Teppo -meiningistä, kertoo reisjärvinen kitaristi Risto Turpeinen.
Uudistuneessa Turnusbandissa soittaa Turpeisen lisäksi haapajärvinen Marko Pieksämäki sekä Kinnulan kaverukset Juha ”Turnus” Kinnunen, Harri Pekkarinen ja Esa Hakkarainen.

– Haaveena on, että joskus jengi huutaa ”Soittakaa Turnusta” sen sijaan että käskisi soittaa Paranoidin, hiilpeät muusikot heittävät.

Turnusbändista lisää seuraavassa lehdessämme.  Tässä makupala uudelta levyltä.

1 Kommentti

  1. Viittaukset: TURNUSBANDIN TULEVASTA PITKÄSOITOSTA | The news about the Finnish recordings

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari

Haapajärveltä lähtöisin olevat Samuli Ahola (30) ja Viola Kantola (27) aloittavat K-Supermarket Haapajärven kauppiaina marraskuun alussa. Samuli on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja lisäksi hän on valmistunut K-ryhmän kauppiasvalmennuksesta keväällä 2018. Molemmilla on kokemusta...

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...