Uutiset
Työ houkutteli Arabiemiraatteihin

Työ houkutteli Arabiemiraatteihin

Suvi ja Pasi Aholan perheessä on eletty pari viikkoa melkoisessa myllerryksessä. Ensin jännitettiin, valitaanko Suvi uuteen työpaikkaansa, ja kun tieto viikko sitten tuli, alkoi armoton paperisota.
Perhe muuttaa syksyn aikana Al Ainen kaupunkiin Arabiemiraatteihin, jossa Suvi aloittaa työt opettajana. Pasi siirtyy perheen huoltojoukkoihin eli vastaa lasten koulunkäynnistä ja kodin pyörittämisestä.
– Pyöräilykausi siis jatkuu, iloitsee innokkaaksi maantiepyöräilijäksi tunnustautuva Pasi.

Lue lisää Aholan perheen suunnitelmista seuraavasta lehdestä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...