Uutiset
Yhteisvastuuta riemukkaasti

Yhteisvastuuta riemukkaasti

Jos auttaminen olisi niin hauskaa kuin sunnuntai-iltana yhteisvastuuiltamissa, niin keräyskirstut pursuaisivat rahaa. Seurakunta oli ideoinut riemukkaita sketsejä yhteisvastuukerääjien ja asiakkaiden kohtaamisesta periaatteella, että älä toimi ainakaan näin.
Työntekijät pistivät myös itsensä antaumuksella peliin näytelleessään sketseissä. Ja yleisö palkitsi esitykset raikuvin aplodein.
Iltamien musiikista vastasivat lauluyhtye Pieni Valo sekä JennaS, hanurilla ja harmonilla musisoiva duo. Taikuutta ilmaan loihti Kotiseututaikureiden toinen puolisko, Jarmo Eronen.
Heryvät naurut irrotti Kopolan teatterin muotinäytös erikoisine asuineen. Hauskaa oli myös pehmoeläinklinikalla, jossa oikeat hoitajat tohtoroivat asiakkaiden pehmoeläimiä. Aasilla oli hieman happivajausta ja sen joutui hengittelemään koppa kuonollaan. Nalle taas kaipasi kipeästi nesteytystä. Yleisimmät vaivat kaipasivat kuitenkin kipeimmin neulaa ja lankaa.
Buffettia iltamissa pyörittivät Martat, joiden rieska ja pullat tekivät kauppansa.

Katso kuvagalleria tästä linkistä

https://www.maaselkalehti.fi/2015/09/yhteisvastuuiltamat/

Videokuvaa tapahtumasta löydät täältä

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...