Blogit
Heijastinsudenkorentoja

Heijastinsudenkorentoja

korento 2Korento 3

 

korento 4Askartelin yhtenä iltana betonitöiden ohessa pimeässä heijastavia koruja. Koska illat pimenevät yllättävänkin aikaisin, on jälleen aika muistaa heijastimien käyttö. Eikä heijastimia ole koskaan liikaa.
Sudenkorento on kiva lisä esimerkiksi pipoon taikka laukkuun kiinnitettäväksi. Ja näitähän syntyy kuin liukuhihnalla. Heijastava korento on kiva antaa ystävälle, kaverille tai tehdä ihan omaksi iloksi.

 

Tässä helpot ohjeet

Tarvikkeet:
Heijastinnauhaa
Korupiikkejä
Korupihdit
Helmiä
Koristenauhaa

Leikkaa heijastinkankaasta ja koristenauhasta siiven osat ja pujota korupiikkiin ensimmäinen helmi. Pujota korupiikkiin siivet paikoilleen. Pudota loput helmet ja taivuta lopuksi korupiikki pihdeillä, että helmet ei irtoa.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Itä-Pohjanmaata tehtiin Haapajärvellä

Itä-Pohjanmaata tehtiin Haapajärvellä


Itä-Pohjanmaata tehtiin Haapajärvellä

Lukutaito lisääntyi Suomessa sen jälkeen, kun oppivelvollisuuslaki tuli voimaan vuonna 1921. Lukutaitoisten haapajärvisten täytyi tyytyä tietenkin muualla Suomessa tehtyihin sanomalehtiin vielä silloin, kun kotipaikkakunnalla ei tehty omaa paikallislehteä. Maakuntalehdet ja aluelehdet laativat...

Rauha

Rauha


Rauha

Istun terassillani riipputuolissa. Katos antaa armahtavan varjon polttavassa helteessä. Istun silmät kiinni kuunnellen vienoja tuulikelloja, jotka helisevät tuulessa. Hetkeksi tavoitan sen lapsuuteni huolettomuuden, joka oli silloin se tavallinen mielentila. On kesä, hyppelen maantieltä kotiini...

Hiljaiset kädet

Hiljaiset kädet


Hiljaiset kädet

Miten noista käsistä onkaan tulleet noin pienet ja hennot. Ne lepäävät peitteellä liikkumattomina, kuin sanoen, että kaikki on nyt tehty. Vuosikymmenten askareet, monenlaiset päivät ovat liukuneet ohitse ihan kuin huomaamattomasti. Usein olen katsellut vanhusten käsiä ennenkin ja miettinyt...